Fiatal táncos családé a második millió

2020. április 26. 13:30 - emTV.hu

Folytatódott szombaton az őrületes karantén-tehetségkutató, a Made in Karantén! A hazai tehetségek a második epizódban az ország minden tájáról küldtek be házi videókat, hogy a zsűri nekik ítélje oda az adásonként megnyerhető egymillió forintot.

mik_2_3.png

A Made in Karantén képzeletbeli színpadán egy otthoni körülmények között brillírozó freestyle bmx-es, hihetetlen mennyiségű kutyás-macskás videó, megannyi szokatlan házi kedvenc, családi zenés és táncos produkciók, sőt, még egy hatvanegy éves kötéltáncos is bemutatkozott.

A Made in Karantén mindenki számára nyitott lehetőség, még ismert, hazai sztárok előtt is! Az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Lali is kipróbálta otthoni kreativitását: egy dinó álarcban előadott, éneklős-takarítós videóval jelentkezett, amiért egy millió forintot nem, de derült pillanatokat feltétlenül szerzett a nézőknek és a zsűrinek egyaránt!


Az RTL Klub sajátos tehetségkutatóját Sztarenki Dóra, ByeAlex, Gáspár Laci és Szabó Győző ítélete alapján, ezúttal egy fiatal, tehetséges táncoktató család, a székesfehérvári Sebestyénék nyerték. Övék a Made in Karantén egy videóért járó egy millió forintja! A fiatalok videójukban bemutatták tánctudásukat, tizenhárom hónapos gyermeküket és pozitív hozzáállásukat, melyek a zsűrit teljesen mértékben lenyűgözték.

A következő szombaton folytatódik az RTL Klub egyedi tehetségkutatója, ahol a csatorna ígérete szerint kreativitásból, érzelmekből, humorból akkor sem lesz majd hiány!

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5815642130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása