Mesés tavasz a Kiwi TV-n

2020. április 03. 15:00 - emTV

Először lesz látható magyar televízió csatornán április 6-tól hétköznaponként 17 órától a Rev & Roll kanadai-kínai animációs sorozat. A 8 éves Rev és legjobb barátja, Rumble mindig készen állnak a nagy kalandra. Szülővárosukban mindenkinek van saját négykerekű haverja, de Rev nagy ötleteivel és Rumble teherautó-erejével ketten együtt minden nap új kihívással találják szembe magukat. Hol Rev családjának segítenek a tanyán, hol bringáznak a városban, vagy csak gurulnak a környező vadonban.

revandroll1.jpg

Tovább
komment
Címkék: TV2 Premier Kiwi TV

Áprilisban díjmentesen elérhető a National Geographic a MinDig TV kínálatában

2020. április 02. 19:15 - emTV

Április 6-26. között, három héten keresztül ingyenesen lesz elérhető a National Geographic csatorna a 750 ezer háztartással rendelkező MinDig TV kínálatában! A díjmentes időszakban többek között a négy Emmy-díjjal kitüntetett Kozmosz sorozat legújabb részeit láthatják a nézők, a világhírű asztrofizikussal, Neil deGrasse Tysonnal.

kozmosz.JPG

Tovább
komment
Címkék: MinDig TV NatGeo

James Bond filmek egész áprilisban a Mozi+ -on és a Moziverzumon

2020. április 02. 18:00 - emTV

Az április elejére tervezett legújabb James Bond mozifilm, a Nincs idő meghalni premierje ugyan csúszik néhány hónapot, de ettől nem maradnak kedvenceik nélkül a 007-es ügynök rajongói. A TV2 Csoporthoz tartozó Mozi+ és Moziverzum filmcsatornákon áprilisban az eddig bemutatott összes James Bond film képernyőre kerül, amelyekből mindenki kedvére válogathat otthon. Ha pedig még ez sem lenne elég, a Mozi+ április 6 és 20 között ráadásként kódolatlan hetekkel várja a MinDig TV nézőit.

bond_kreativ_2.jpg

Tovább
komment

Áprilisban hősök és bukott Jedi lovagok háborúja a Paramount Channelen

2020. április 02. 17:00 - emTV

Kulisszatitkok egy helyen a filmtörténelem legsikeresebb mozis produkciójáról

A Paramount Channel gondoskodik arról, hogy az Erő velünk legyen a hétvégi társas elfoglaltságok hiányában is! Április 4-től egy hónapon át minden szombaton és vasárnap főműsoridőben a legendás Star Wars-sorozat epizódjai láthatók kronológiai sorrendben. A rajongók már kívülről ismerik a messzi-messzi galaxis történetét, azonban még mindig vannak olyan érdekességek, melyeket érdemes megtudni három generáció kedvenc filmélményének hátteréről, a saga keletkezéséről és kultúrtörténeti hatásairól.

sw_revenge_of_the_sith_2.jpg

Tovább
komment
Címkék: Star Wars Viacom

Tóth Gabi és dr. Kőnig Róbert gyermeksebész is látható lesz a TV2 jövő hétfőn induló napi doku-realityjében

2020. április 02. 08:00 - emTV

#maradjotthon címmel indul április 6-tól hétköznap esténként a TV2 vadonatúj doku-reality-je. A műsor fő célja, hogy ebben a mindenki számára nehéz és lemondásokkal teli időszakban, amelyet a koronavírus okozta járvány teremtett, egyszerre informáljon, segítsen, szórakoztasson, és közösséget építsen. Jól ismert közszereplők és civilek is láthatóak lesznek majd az adásokban, többek között Tóth Gabi és férje Krausz Gábor, illetve az elismert gyermeksebész és gyermektraumatológus dr. Kőnig Róbert is.

_maradjotthon-tothgabi.png

Tovább
komment

A Nemzetek Kupáján képviselhetik hazánkat az Exatlon Hungary versenyzői

2020. március 28. 16:00 - emTV

Hosszú hetek küzdelme után újabb fordulóponthoz érkezett az Exatlon Hungary, hiszen március 31-től minden eddiginél izgalmasabb futamokkal és hamisítatlan hangulattal jön a négynapos Nemzetek Kupája. Az egyesült magyar csapat ezúttal a dominikai, a török és a görög Exatlon válogatottal mérheti össze erejét, ezzel egy kihagyhatatlan családi programot kínálva.

cgty0017.JPG

Tovább
komment

Április 11-től érkezik A Tanár című sorozat új évada

2020. március 28. 14:00 - emTV

Az RTL Klub saját gyártású sorozatának harmadik évadában Nagy Ervin és Trokán Nóra mellett izgalmas karakterek érkeznek. Az új matektanárnő Szeverin tanár úr életét, a diákok pedig az iskola mindennapjait pörgetik fel. Az RTL Klubon április 11-én, szombaton este nyolc órakor visszatér a képernyőre a kissé renitens, de diákjaiért minden áldozatra képes Vasvári Szilárd, akit Nagy Ervin alakít. Ismét színre lép, az igazgatóhelyettes Kovács Lilla (Trokán Nóra), akivel Szilárd szeretné komolyabbra fűzni a kapcsolatát. Rögtön az első epizódban érkezik az új matektanárnő, Barbara (Liptai Claudia), akiről kiderül, hogy elcsavarta Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) fejét. Mellettük pedig az iskolaigazgató Rácz Ernő (Anger Zsolt) is ismét nagy szerepet kap az iskola és Szilárd életének egyengetésében.

a_tanar.JPG

Tovább
komment

Az RTL kampányba kezdett az otthon maradásért

2020. március 28. 12:00 - emTV

Nem voltunk még ilyen helyzetben, de együtt sikerül és túl leszünk rajta. Segíts te is! Segíts azoknak, akik értünk dolgoznak, és ha teheted, maradj otthon. Segíts és tartsd be a higiéniai javaslatokat! Segíts az időseknek és akiknek szüksége van rá! Segíts magadon hogy az otthonlét ne unalom legyen: olvass, tanulj, nézz meg egy jó filmet vagy sorozatot! Segíts te is, hogy megfékezzük a betegség terjedését! Együtt sikerül!

rtl_egyuttsikerul.jpg

Tovább
komment
Címkék: RTL

Madár Vera dőlt a nevetéstől, még a székről leesett

2020. március 28. 10:00 - emTV

Jóban Rosszban bakiparádé

Ebben a helyzetben a legfontosabb, hogy mindenki, akinek nincs dolga, maradjon otthon, vigyázunk magunkra és egymásra, illetve, hogy ne veszítsük el a humorérzékünket! Utóbbiban mi is szeretnénk segítséget nyújtani néhány jól ismert és rég nem látott arccal és ikonikus pillanatokkal a Jóban Rosszban nemrég elérhetővé vált összeállításával. Idézd fel velünk az elmúlt tizenöt év legviccesebb bakijait! Neked melyik a kedvenced?

eva_5819.jpg

Tovább
komment