Fociban erősít a TV2 Csoport

2017. szeptember 19. 16:30 - emTV.hu

Újabb sportjogot szerzett meg a TV2 Csoport, jövőre elhozza nézőinek az európai klubfutball legrangosabb sorozatát, a labdarúgó Bajnokok Ligáját. Az UEFA-val kötött szerződés értelmében a 2018-2021-es szezonban a TV2 Csoport nézői is követhetik a BL mérkőzéseit.

A csatorna-portfólióval széles körű nézői igényeket kíván kielégíteni a TV2 Csoport, ehhez pedig kiemelt hangsúlyt kapnak a prémium tartalmak. Ezek közül az egyik legértékesebbek a sportjogok, amelyek közül már a csatornán látható: az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság a Premier League, az észak-amerikai profi jégkorongliga az NHL, a gyorsaságimotoros-világbajnokság a MotoGP, továbbá a Superbike és a salakmotor világbajnoki futamok.

"Fontosnak tartjuk, hogy a teljes lakosságnak, egész napon kínáljunk változatos műsorokat, így örömünkre szolgál, hogy újabb prémium tartalommal bővül a kínálatunk. Már most elmondhatjuk, hogy minden játéknapon lesz Bajnokok Ligája mérkőzés. Azon leszünk, hogy a nézőink minden fontos mérkőzést és összefoglalót láthassanak, ahogy ez a már meglévő exkluzív jogaink esetében is működik"

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3612878358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása