Puskás Peti versenyző nélkül maradt az X-Faktorban

2017. november 12. 08:30 - emTV.hu

A legjobb négy közé jutás volt a tét az X-Faktor szombati élő showjában, ahová ezen a héten két produkcióval érkeztek a versenyzők. A beérkezett szavazatok alapján ismét Berta Dánielnek kellett párbajoznia, ezúttal Tóth Bettinával. A mentorok döntése alapján pedig Berta Dániel búcsúzott az RTL Klub tehetségkutató műsorától.

berta_dani_kieses.jpg

Nagy volt a tét az X-Faktor szombati, ötödik élő showjában, melyet Tóth Bettina extravagáns produkcióval nyitott. A mentorok egyetértettek abban, hogy Bettina már kész előadó. Ricco és Claudia, ezúttal Gáspár Laci egyik dalával nyűgözte le a közönséget. ByeAlex nem érezte átütőnek a produkciót, a többi mentor azonban elégedett volt a duóval. Gulyás Roland első produkciójával nem győzte meg a mentorokat. Gigi harcosan védte mentoráltját, aki szerinte tökéletesen teljesített. Berta Dániel szekrényből készült nagybőgőjével erősítette produkcióját. ByeAlex szerint Dani késve, de megérkezett a műsorba. Serena Rigacci, Gigi egyik dalával lépett a színpadra, és produkciója végén a négy mentor állva tapsolt. Gigi dicsérte a lány, aki saját stílusában adta elő a dalt.

A második körös produkciókban, ByeAlex szerint, Ricco és Claudia elvitte a kört, akiket végre megdicsért a mentor. Berta Dani, ByeAlex szerint egy kollégiumi házibuliba varázsolta a közönséget. Serena Rigacci hamisítatlan party hangulattal lepte meg a mentorokat. Tóth Bettinát a magyar zenei élet új színfoltjának nevezett Gáspár Laci. Gulyás Roland produkciója után, hiányérzete volt a mentoroknak.

A beérkezett szavazatok alapján végül Berta Daninak és Tóth Bettinának kellett párbajoznia a továbbjutásért. A mentorok pedig úgy döntöttek, hogy Berta Daninak kell búcsúznia az X-Faktortól.

Jövő hét szombaton a négy finalistával folytatódik tovább az X-Faktor, ahol a végső döntőbe jutás lesz a tét.

X-Faktor
szombat 20:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9213244883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása