Hangolj a karácsonyra a Viacom ünnepi tévés kínálatával

2017. december 14. 13:15 - emTV.hu

A legnagyobb nevettetőkkel, megunhatatlan klasszikusokkal, mesemaratonnal és izgalmas csemegékkel készül a karácsonyra a Viacom. A változatos kínálatban a piciktől a nagyszülőkig mindenki megtalálhatja a saját kedvenceit: garantált a szórakozás a Comedy Centrallal, topfilmekkel jelentkezik a Paramount Channel, a kikapcsolódni vágyó férfiakat célozza meg az RTL Spike ajánlata, a kicsiket karácsonyi maratonnal várja a Nickelodeon, az MTV pedig a zenés ünnepekről gondoskodik.

comedy_central_mike_es_molly.JPEG

Igazi kedvencekkel feledteti az ajándékvásárlás nyűgjét a Comedy Central: esténként a Hogy ne éld az életed! karácsonyi kiadásaival és Fábry Sándor ünnepi stand-up estjével nevettet a humorcsatorna, napközben pedig Mike és Molly maratoni kalandjain szórakozhatnak a szitkom rajongói. Nem maradhatnak el a Family Guy karácsonyi epizódjai, szilveszterkor és január 1-jén pedig a Comedy Club magyar stand-up adásai pihentetik megfáradt agytekervényeinket.

A megszokott családi műsorok között a népszerű animációs sorozat, a Simon’s cat téli-karácsonyi epizódjai szórakoztatják a Viacom legújabb csatornája, a Comedy Central Family nézőit.

Elsőrangú filmekkel hangol bekuckózós estékre a Paramount Channel Karácsony filmekkel, pont ahogy szeretjük válogatása. Decemberben minden este lesz okunk bekapcsolni a tévét, az ünnepi zsongást ugyanis többek között olyan klasszikusokkal vezethetjük le, mint a Forrest Gump, a Parfüm vagy a Ghost. A kisebbekkel animációs filmeket nézhetünk, a csatorna bevállalósabb nézőit pedig szilveszteri Jackass- maraton várja.

A Nickelodeon klasszikus szünidei műsorral készül, december 24-én ugyanis egész napos karácsonyi maratonnal hangolódhatunk az ünnepekre. A Kicsiny karácsonyi kaland című film aznap debütál a népszerű gyerekcsatornán. Az ünnepi film középpontjában két kislány áll, akiket egy manó véletlenül egészen apróra zsugorít össze karácsony estéjén. Nem elég ez a szerencsétlen baleset, a két jóbarát egyből kalamajkába keveredik és a Mikulás zsákjában utazva a szomszéd házban találják magukat... A filmet követően pedig a régi kedvenc sorozatok karácsonyi epizódjaival tehetjük teljessé az ünnepi hangulatot.

Az RTL Spike a bejgli evéstől elcsigázott férfiaknak nyújt szórakozást az elkövetkező időszakban. Az akció vígjátékok kedvelői december 24-én és 26-án is válogathatnak Jackie Chan filmjeiből, de szilveszterkor sem kell nélkülözniük a Kung fu filmek nagymesterét. Azok, akik pedig néhány mozdulatot is ellesnek az Oscar-életműdíjas színésztől, még az ünnepek alatt felszedett plusz kilókat is ledolgozhatják.

A magyar MTV Top 100 válogatása az év leghangosabb és legjobb klipjeivel gondoskodik a zenés karácsonyról. A kreativitásunkat is kibontakoztathatjuk a két ünnep között: december 31-ig tart a zenecsatorna TokTervező akciója, ahol a szerencsések saját tervezésű telefontokkal lesznek gazdagabbak.

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8513499919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása