Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

2018. április 18. 17:30 - emTV.hu

Dallos Bogi 7kornálam! című újgenerációs talkshowjának friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége hazánk egyik legsikeresebb YouTubere, Viszkok Fruzsi volt, aki mesélt karrierje kezdetéről, családjáról, példaképeiről, valamint az is kiderült, hogy milyen fiúk tetszenek neki leginkább.

7kornalam_viszokfruzsi.jpg

Bogi és Fruzsi csajos beszélgetéséből kiderül, hogyan is indult a csinos videós lány karrierje, mesélt arról, hogy miért nem szokott videóiban énekelni, és egy vagány játékban még a tökéletes pasit is kiválasztják neki. Elárulta, mennyire figyeli a nemzetközi YouTube trendeket, kik a saját példaképei és mennyire jelent számára terhet az, hogy magyar fiatalok százezrei néznek fel ő rá is.

A 7kornálam! premier részeit megnézheted hétfőnként az m2 Petőfi TV-n, keddenként pedig a YouTube-on. Bogi vendége legközelebb Freddie lesz.

7kornálam! II premier-epizód
hétfő 21:05
m2 Petőfi TV

emTV.hu // Dallos Bogi

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3513846550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása