Borzongj az A38 Hajó fedélzetén!

2018. június 18. 16:40 - emTV.hu

Vérfagyasztó pillanatok és borzongás az A38 Hajó fedélzetén! Egy amerikai thrillerrel, a Cloverfield Lane 10 című filmmel várja vendégeit ma este kilenc órától a Paramount Channel nyári mozija. Dan Trachtenberg kamaradarabjában olyan világsztárok parádéznak, mint Mary Elizabeth Winstead és John Goodman.

cloverfield_lane_10.jpg

Egy szörnyű baleset után Michelle (Mary Elizabeth Winstead) egy pincében tér magához. Első gondolata az, hogy rablótámadás áldozata lett és minden jel erre is mutat. Vendéglátója Howard (John Goodman) persze mást állít: azt mondja, hogy ő maga mentette meg a lány életét, mert a külvilág már lakhatatlan, közeleg a világvége. Hamarosan kiderül, hogy Michelle-n kívül egy harmadik személy is tartózkodik a pincében, és a lány elhatározza, vele szövetkezve kiszabadul még akkor is, ha ehhez Howardot el kell tennie láb alól..

A vetítés ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

További vetítési időpontok itt!

Paramount Nyári Mozi
június 4-től szeptember 3-ig
A38 Hajó

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6714056246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása