Kezdődik a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája!

2018. október 24. 11:45 - emTV.hu

November 12-től megkezdődik a séfek csatája az RTL Klubon! A Konyhafőnök VIP legújabb évadában a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő csap össze egymással, és ezúttal csapatot választva ők is küzdenek a győzelemért. Hírességek közül válogatják ki azokat a versenyzőket, akikkel dolgozni szeretnének. Munkájukat harmadik zsűritagként és a mérleg nyelveként Fördős Zé segíti.

rtl_konyhafonok_zsuri.jpg

A verseny első hetében, a Válogatón dől el, hogy a negyven vállalkozó kedvű híresség közül kik kerülhetnek be Rácz Jenő és Sárközi Ákos tizenkét-tizenkét  fős csapatába, azaz kiket mentorál majd heteken át a két séf. Ők huszonnégyen küzdhetnek meg a Konyhafőnök VIP címért és a tízmilliós nyereményért.

A séfek nem kímélik sem egymást, sem a versenyzőjelölteket, mert csak az igazán jók kerülhetnek be a legjobbakhoz! Aki nem üti meg a mércét, annak ezúttal rögtön el kell hagynia a konyhát... Amit természetesen senki nem fogad könnyen.

Konyhafőnök VIP
november 12-től minden hétköznap 19:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország // fotó: Sárosi Zoltán / RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9414319357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása