Rekordszámú látogatóval zárta a márciust a Street Kitchen

2019. április 17. 18:00 - emTV.hu

Több mint hatmillió oldalletöltéssel zárta a márciusi hónapot a streetkitchen.hu. Ez a szám a korábbi rekordnak számító decemberi statisztikát is felülmúlja. Fördős Zé, a portál szakmai vezetője egy újdonságot, valamint a jövőbeli terveiket is elárulta.

fordos_ze.jpg

Erősen zárta a márciust a streetkitchen.hu, amely ebben a hónapban – felülmúlva a decemberi, rekordnak számító statisztikát – 6.468.354 oldalletöltéssel nyitotta meg a tavaszt. A közel kétezer receptet, videót, friss gasztronómiai híreket, újdonságokat bemutató portál növekedése folyamatos, így az oldalletöltések is hónapról hónapra, egyre növekvő számot mutatnak. Márciusban a Zé-féle brassói aprópecsenye, valamint a néger kocka tartalmak bizonyultak a legkeresettebbnek, de az ország legszuperebb iskolai menzáit bemutató cikk miatt is sokan látogatták az oldalt. A streetkitchen.hu szakmai vezetője, Fördős Zé elárulta, hogy az oldal fejlesztésével kapcsolatban további terveik vannak, többek közt mostantól egy vadonatúj funkcióval igyekeznek megkönnyíteni a receptfelhasználók mindennapjait.

"Nagyon örülünk a kiemelkedő látogatószámnak, a Street Kitchen csapatával folyamatosan dolgozunk azon, hogy a legfrissebb, gasztronómiát érintő híreket, valamint gyors, könnyen elkészíthető, ugyanakkor tartalmas és ízletes ételek receptjeit állítsuk össze. Továbbra is az a célunk, hogy ezek által minél többen megszeressék a sütést-főzést, és ne nyűgnek érezzék azt. Éppen ezért bevezettünk egy új funkciót, amelynek segítségével azon túl, hogy a hozzávalók mennyiségét egy-egy recepten belül tudják változtatni az olvasók attól függően, hány főre szeretnének főzni, már egy összesített bevásárlólistát is tudnak készíteni, egy egész menüre, tetszőleges főre beállítva. Ez ünnepekkor, például egy nagy húsvéti menünél különösen leegyszerűsíti az életet, de egy szimpla hétvégi kerti party-nál is nagy segítség, hogy pár kattintással készen van az összesített lista, nem kell a boltban bogarászni a különböző receptek hozzávalói között, hogy mit is kell venni. Reméljük, hogy a látogatók szeretni és használni fogják ezt a praktikus bevásárlólistát"

– mondta Fördős Zé, aki hozzátette: az elkövetkezendő hónapokra is számos fejlesztéssel készülnek, így a nyár közeledtével több újításra is számíthatnak a látogatók.

emTV.hu // Spotlight Media

banner_ketto.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2114771844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása