Itt a Noob Csapat!

2019. április 21. 10:00 - emTV.hu

A videójátékok világába repít a Nickelodeon új sorozata

Húsvét hétfőn startol a Nickelodeonon a Noob Csapat, a gyerekcsatorna külföldön már nagy népszerűségnek örvendő, új sorozata. A főszereplő, Silvia, hogy beteljesítse tesója nagy álmát, beleveti magát a videójátékok világába. Nem csak profi játékossá válik, de a szerelem is rátalál.

noob01.jpg

Silviát a videojátékok világa sohasem érdekelte. Ő a kosárlabdáért rajong, de, hogy segítsen tesója álma elérésében, profi gamer lesz. Testvérével együtt megalkotják a Noobees-t, hogy versenybe szálljanak a professzionális videojáték-bajnokság címéért. A verseny alatt Silvia, míg Daviddel, a régió legjobb játékosával versenyez, beleszeret a fiúba. Silviának meg kell tanulnia, hogyan válassza el a szerelmet a céljaitól. Ám egyszer csak valami történik, ami hihetetlen erőt és képességet ad a lánynak, így könnyen átveheti a hatalmat a játék felett.

A Noob Csapat minden hétköznap 15:40-től látható a Nickelodeon műsorán.

emTV.hu // Red Lemon Media

banner_ketto.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5814773548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása